JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Monday, July 11, 2011

Ehh, Anak Siapakah Mereka Ini?


Assalamualaikum!
Wahh lama nyeee tak update kann?
Mesti ada yang tertanya-tanya, kakak achel ni dah bosan ke update?

Sekarang ni busy dengan kerja... Nak update diri sendiri pun tak berkesempatan tau :'(
Tapi takpe, kali ni nak update news yang sungguh cute...


Tadaaaaa!


Ehh ehh, anak sape ni? Berkulit cerah berambut blonde? Nampak maknye macam kulit tan gitu...
Okay laaa break the news, ini anak Makcik Jenny...
3 ekor sihat walafiat..
Tak payah pegi hospital nye pun aduui~



Pandai nyeee makcik Jenny jaga anak-anak dia...
Copp lupa nak bagitau, 2 jantan dan satu betina..
Cuba teka, mana jantan mana betina?
Kalau betul dapat terer. hehehehe


Haihh kalau laa diorang ni tak payah besar... biar kecik kemetot macamni aje...
Mini-cats hehe... boleh uli-uli...
Lambung-lambung bubuh dalam beg bawak pi keje..


2 ekor dah ada nama, Larry & Ryan... satu lagi si betina belum lagi nak ada nama...
Yang paling kanan tu ya ampun gendut mcm Papa Endut.
Perut bulat mcm nak meletop!


Yang atas ni, warna nye sungguh pelik jarang jumpa kat rumah ni..
Tomey tangat-tangat... tiap2 hari kami bubuh dalam kotak and main2 dengan dia...
Kejap2 bawak depan TV.. kejap2 bawak atas katil sekali..
Sampai mak cik Jenny dah tak kuasa nak layan..
Memang tak patut buat camtu, tapi dah comel sangat geram nak picit...!


Ni gambar hari ke-7... 
Hari ni buat kenduri cukur jambul... haha takde makna!
Hari ni hari bukak mata..
Masing-masing mata sepet...
Yang si gemuk belah kanan tu mata dia tak bukak lagi sebab gam kuat sangat kut? hehee


Apa-apa pun, kami happy sangat-sangat sebab ada new babies dalam rumah kami..
Meriah sikit and ade la benda nak mengadap hari-hari...

Oh ya, kepada kawan-kawan tersayang yang bertanya tentang My Mini Pet Shop, jangan risau...
Tak lama lagi Mini Pet Shop akan kembali beroperasi..
Buat masa ni, tengah proses pengubahsuaian ceeewah! 

Okay lah, nak pegi telefon Achel nak tanye dia dah buat homework ke belom...

Semoga bertemu kembali..!

(P.S : Selamat Pengantin Baru kepada jiran blog saya, Misz Pinkie Winkie... 
Siap bawa kucing dia seisi rumah sekali atas pelamin tuuuu...!)

Tata...!


BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE