JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Friday, April 6, 2012

Cuci Sawang di Blog My Passion For Persians


Salam semua...

Buat masa ni, kakak Achel memang tak bersemangat langsung nak berblogging...
Biasa laaa dalam hidup ni ada macam-macam dugaan..

Insya Allah bila dah jumpa semula 'semangat yang hilang' tu, saya akan update seperti biasa..

Mungkin dengan konsep yang baru, bukan setakat tentang haiwan amnya dan kucing khasnya, tetapi campur2 sikit dengan personal life dan pengalaman hidup... Okay tak? Atau mungkin cerita2 menarik tentang pemilik2 haiwan peliharaan yang lain2... :) Sharing is caring kaaaan...?

So buat masa ini, kepada pengunjung blog yang tersayang, updates lebih banyak di page Facebook My Passion for Persians.. Sila Klik gambar di bawah... Kat situ boleh kongsi pendapat.. Boleh direct message dgn saya dan macam2 lagi okay?

Sila Klik Gambar Untuk ke Page


Ohh ya, masih ingat lagi dengan post terakhir yang saya tulis kat blog ni? Kalau tak ingat takpe, sebab mmg mcm dah 'berhabuk' sikit blog ni kan hehehe..
Boleh baca tentang post tu kat sini : NOTA TAHUN BARU DARIKU

Kat part last sekali tu konon-konon nya rahsia laaa kan nak pergi mana... Tapi nanti cerita panjang2 syok sendiri pulak kan? Sebenarnya haritu Kakak Achel pergi bercuti ke negara matahari terbit... Nuuun di bumi Jepun... Tapi malangnya, tak jumpa seekor kucing pon! Mungkin sebab musim salji, so kucing kat rumah tidoq je semuaa.... He he he

(Taken at Nara Park, Japan)

Tak ada gambar dengan kucing Jepun, Rusa Jepun pon boleh laaaaa.... 
Manjaaa sangat rusa2 kat sini... Kucing nya tatau la sebab tak jumpa :'(
Hehe... 

Okay lah semua...
As usual, kalau ada apa2 nak tanya etc, email ke:
passionpersians@yahoo.com

Okayyy sayang banyak2!

Sabrina.



BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE