JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Sunday, March 21, 2010

[MY CATS] --- a Letter from Castle @ Achel


Hello everyone! oh my oh myyy dah lama gilaaa tak update blog laaa kan...? Sorry sangat2...and terima kasih kepada semua readers yg sudi singgah ke blog saya yang tak seberapa ni...cewah.

Apa khabar? Finally 1st Draft of my thesis has been completed. Now i'm gonna wait and see what's my supervisor gonna say/complain/compliment about my work. hehehe.

Oh ye, i missss my cats soo soo much. dah almost 3 weeks tak balik rumah, i only got  to see them through 3g Call or sms from my mom..! Sigh...i wonder whether they will still recognize me or not? hehehe




This is my cat named Castle, we call him ACHEL. My mom cakap dia rindu kat saya sebab dah lama tak jumpa...jadi dia telah menghantar surat di bawah kepada saya.


P.S : sila baca dengan nada Kucing Manja Mengada TQ..!



Hai Kakak...Achel rindu laaa kat kakak... dah lama kakak tak balik rumah....Dah lama tak kena buli dengan kakak..Dah lama kakak tak beli toys utk Achel....sedih laaa ni~



Achel boring... Kakak takde...abang ipi takde...abang nabil takde....Semua duduk jauh kat kolej..

asyik2 kene tgk muka Alicia Jojo Jenny ngan si Ashley. eeee boring! Abang Ipi cakap nak bawa Achel pegi asrama dia tapi Achel tak nak, sebab nanti Abang Ipi suruh basuh baju2 dia...



Kakak sehat tak...? Kakak nak tau tak...? Achel kan...haritu kan....demam tau....pastu badan Achel kan... sebelah kanan ni gatal2...

Achel garu punya garu punya garu, sampai dah nak ter-togel bulu Achel...

Lepas tu kan, masa minggu lepas kan, Abah bawak Achel ngan Ashley pegi klinik...

Ade ke patut doktor tu cucuk Achel..!!! Adoiiii sakit laaa kene cocok. Doktor cakap, Achel gatal2 sebab selalu lepas mandi, bulu Achel tak kering betul2...tu yang gatal2. tah ade ulat bulu kot....





Haritu, satu family takde kat rumah... semua pegi Holidayyy taknak bawa Achel...Achel kena tinggal..Achel sedih la mcm ni. Semua org dah tak sayang Achel... Achel tau laaa Achel ni anak angkat je... :'(



Bila petang-petang, mama dengan abah bawa Achel keluar kat depan rumah... tapi mama tak kasi pegi jauh2...Dia cakap nanti Achel kene culik..

Pastu kena marah lagi..sebab tak pakai selipar..
Asyik2 kena marah... semua org dah tak sayang Achel..Kakak pun sama, dah tak nak balik rumah jumpa Achel...

Asyik2 Achel jeee kene telefon Kakak... Habis laa kredit Achel...



Bila dah malam, Achel duduk la dalam rumah... Kadang2 tgk TV dengan mama dengan abah je...

pastu, bila nak tidur, Achel pun tidur laa sekali dgn mama ngan abah... besttt sebab cejuk ade eton (Aircond).

Bila Achel nak terkencing ke terbe*ak ke, Achel  kejut mama suruh bukak pintu...




Sekarang Achel rasa mcm dah besar la kakak... Jadi Achel nak mintak tolong ni...


"Boleh tak kakak cari kan Achel girlfriend?"

Achel nak:

1)   Yang gebu and gemuk bulat..
2)    Tak mau yg hitam legam tak nampak hidung...
3)   Nak yang sweet je..Tamau yg garang2...
4)   Nak yang Seksi...dan lawa!
5)    Nak yang hidung dia sama penyet mcm Achel.
6) Tak mau yang materialistik and demand banyak mcm kakak! (haha!)


Tu je....Kakak tolong cari ye...?

Sekian, I miss you kakak!

From ,

Achel @ Castle Yang Comel.

12 comments:

Betty said...

ala cian nye achel...len kali achel main FB o YM ler ngn auntie.. auntie pon rindu ler ngn achel nie.. wah, dh pandai eak nak minta cari GF? dh bsr yer achel nie..alalala cayang, boring eak..cr le awek kat FB...

sI tEDI said...

suruh kakak registerkan FB untuk achel. boleh cari gelpren

Anonymous said...

cian achel...mke achel ngan mke kakak achel same je tp cne la leh xde jodoh...haha~

SABRINA Bree said...

Kak Betty: Achel tak boleh ade FB atau YM..

Nanti mama marah sebab tak buat keje sekolah...
Achel dah la kuat tidur. nanti kena marah Achel pun sedih...

SABRINA Bree said...

si Tedi:

Achel tak boleh online selalu...nanti tak lama lagi ade ujian dengan exam kat sekolah....

Nak baca buku je..

SABRINA Bree said...

Anonymous:

Alaaa nanti ade laaa...Jodoh kan ditangan Tuhan...

:)

Misz Pinkie Winkie said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa
geram nak picitttttttttttttttttt

katak said...

sungguh comel cara achel berkata2..... mcm tulis surat cinta lak >:)

SABRINA Bree said...

Pinkie winkie :

hahaha picit jeee budak ni. kuat tidur.
18 jam sehari. hehehe

SABRINA Bree said...

Katak:

Hahaha mana ade comel... dia mengada2 je... hehehehe

tapi, achel said "THank you!" hehe

katak said...

welcom achel >:)

Na-De-Ra said...

OMG! !!! i'll company u!!! so cute!!!!

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE