JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Thursday, April 29, 2010

Castle & Alicia with REMAJA



Salam and Good Afternoon Readers! 

Had a lunch already? 
To those working at the offices, selamat bekerja and relax, No Stress Okay...? 

This is just a quick update from me. Just now, I received MMS pictures from my mom. 
She sent My Cats' photos, posing with REMAJA Magazine where their pictures in it! 

Terima kasih kepada Mama saya, she is in Perak now with the cats. Currently, my mom is the one who takes care of my cats on behalf of me because I'll be sitting for my Final Exam next week.


 
"Alicia! Tengok gambar kita masuk majalah laaa....! Eeeii best nyaaaa!
Glamor lahhh kita!"


I told my mom about my blog being featured in REMAJA for the 1 May Issue. Mom bought the magazine. Mama cakap dia beli sebab nak tunjuk kat Achel dengan Alicia. 
Thanks ma... satu page jeee...

Gambar di bawah ni adalah Castle.. nama manja nye Achel. 
Dia tengah berangan jadi famous. hehehe.

"Abah, Mama tengok ni gambar Achel dengan Icha ada dalam majalah... 
Jangan jeles yeee"


Tengoklah gelagat si Achel dengan Alicia ni. Masing-masing muka khusyuk jeee macam lah dia paham ape yg ditulis. Hehehe lagi2 si Achel. Sampai kecik mata dia nak baca tulisan kat magazine tu!

Kalau dekat rumah, diorang ni memang laaaa Kepochi...
Sukaaaa sangat nak ambil tahu semua benda. 

Kalau kami buka FB, dia pun sibuk nak 'menaip'. Habis dipanjatnye laptop. 
So saya pun create laa satu akaun FB untuk Castle & Alicia.


A'aaa betullah Achel! Nie gambar Icha ni... 
Yeyyyy!!


Seronok sebenarnya membela kucing ni... Tapi sebenarnya, membela kucing ni kena ada semngat yg tinggi (mcm mama saya) and rasa tanggung jawab...

Barulah rasa seronok nak membela bila tengok kucing sihat and aktif...
Setiap org mempunyai minat yang berlainan. Ada yg minat kumpul kereta, aktiviti lasak...
Dan mcm-mcm lagi...

Tapi bagi saya, My Passion is for Persians. 

And I am happy that I'm blessed with these beautiful darling angels...


Semoga bertemu lagi! :)


Sabrina.



14 comments:

sI tEDI said...

kena rajin update selalu lepas ni! ehe he he he

SABRINA Bree said...

si Tedi:

Insya Allah...
Habis je degree lepas ni boleh update banyak2...

hehehehe

terima kasih sbb visit my blog....

en. AMD said...

I'm already bought REMAJA too...
Am I still REMAJA???
hehehe

Betty said...

alhamdulillah...after somebody yg cuba jatuh kan rin..akhirnya, ada jugak yg menghargainya kan rin...:)

SABRINA Bree said...

en. AMD:

hi... Thanks... heheheh wahh baca remaja jugak ke...??

:) best2...

SABRINA Bree said...

Kak Betty:

Thanks kak betty....
life without challenges is an incomplete life.

:) right...?

thanks for the support...

zaza said...

hye sabrina.. i bru je beli mjlh REMAJA td petang...

belek2 ade psl blog u psl persians nieh... terus i bukak... hhehe..

i pun ske sngt kuceng,
tp xde rezeki lg nk bela sendiri sbb busy ngan kje...

umi_e said...

Salam... masa zaman remaja (sekolah menengah) pernah bela persian flate face yang hitam dan dinamakan AMIN tapi lebih banyak kucing biasa.

Sekarang ada 4 tapi kucing yang asalnya di pinggiran... :)

SABRINA Bree said...

Zaza:

Hello zaza... thanks sebab visit my blog... :)

it's ok.. we can still share stories about cat here... :)

stay in touch...

SABRINA Bree said...

Umi_e:

wsalam.. hi... :)

i dulu time sekolah bela gak cats tapi sorok2 sbb time tu my dad tak kasi...

sorokkan dalam bag sekolah lagi tauuu hehehe

diana sidek said...

hello sabrina, comel sgt lah nye your darlings ni...geram sgt2!!

SABRINA Bree said...

Diana Sidek:

Hello diana... thanks sbb dtg visit my cats kat sini... :)

thanks for the compliment too... my cats kirim salam kat u. hehe

irna syuhada said...

i never know about your blog terselak mjlh remaja mei. first thought ,,, jus blog biase jer... tp bile2 bce n bukak blog nih,, bru tahu ade dunie kucing yg comel2 kay sini!!! btw,,congrats sbb jd pembela kucing2 nih, bukan sumer org na bela kucing byk2..hehe...
mmg fb kucing2 tuh,seriously ade ke???

SABRINA Bree said...

irna syuhada:

Hello there thanks for visiting my blog... :)

thanks a lot also for the wish..

and fb cats tu mmg ada... check it out ye... :)

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE