JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Wednesday, March 31, 2010

A Letter From Castle & Alicia



Dearest Kakak, yesterday when we were in Mama's room, mama told us that kakak will be home this weekend. Therefore, Achel and Alicia have decided to make a wishlist for ourselves.

Oh ye, we missss youuuu kakak banyak2 lemon!

P.s Kalau kakak tak belikan, kakak tak payah balik rumah. TQ.

Kakak! Minggu ni Kakak Balik kan? Achel nak jam tangan..nak PS3...pastu Achel nak robot transformers...pastu Achel nak baju baru...pastu Achel nak kasut baru....

Pastu jgn lupa, bawak balik Girlfriend baru yang cun untuk Achel...
Igt tau..Achel tak mau yang high demand mcm Kakak tauuu tauuu!
Esok kakak balik, Achel ngan Isha Tunggu depan pintu.

See you Kakak. Muah~



Alicia rasa Isha nak handbag Coach mcm Kakak punya tu. Pastu nak subang Bling Bling. Kasut pun nak hi-heels kaler merah mcm kakak.
Isha nak skirt kaler pink. Boring asyik pakai baju tompok2 ni. dah la mcm2 kaler. Pening2.

Pastu kan, kakak tolong beli facial wash tauu Isha nak buang tompok hitam kat bawah dagu Isha ni. Mcm janggut daaaa.

Okay.... tu je.


I love you Kakak!



From :
Castle-Leonardo @ Handsome Boy
&
Alicia Von Sabrina.


8 comments:

sI tEDI said...

comellah surat untuk kakak ni!!

dir...antologi hidup apple sepi... said...

cer try tanya dak 2 ekor ni..PENAMPO nak x....hahahaah

SABRINA Bree said...

si Tedi:

Hahahah tulisan diorg sangat buruk juga! hehehe

SABRINA Bree said...

Hider:

Ish ish...tak baiklah awak ni...

Betty said...

alalala achel...makin besar, makin menjadik eak..auntie,babab bontot tembam achel & alicia tu karang..

en. AMD said...

hahaha... so sweet...
isha n achel, klu akak x beli, cepat2 lari dtg rmh uncle tau...

katak said...

Isha............ tompok hitam tu yg buat unik... >:)

Misz Pinkie Winkie said...

comelnya...
macam2 dia mintak..
kena belikan tue.
hehhehe

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE