JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Wednesday, September 29, 2010

THE BABY KITTENS UPDATES : ROCKY & SANDY



Good evening everyone!

Sorry for the no updates for quite some time..
I was away for 2 weeks and only today, I've just got home and get the chance to see the kittens..
So here's another updates about the baby kittens!

Budak gendut Achel & Alicia

Ohh, terkejut sebab si Alicia and Achel sudah menunjukkan tanda-tanda nak menggatal semula~
Ish2... but I don't think Alicia will get pregnant, she is still feeding the babies.. 
I let my cats roam around the house freely, 
and the kittens, haiyoyo they are sooo naughty!

This is Rocky..
We address him as "OCKY!" (prounounced as Okki)

My mom told me, masa mama tgh sembahyang dalam bilik, dia pegi duduk depan my mom...
Lepas tu, dia gigit2 kain telekung...
Nakal kan??

This is Sandy..

The good girl...
Muka dia sama mcm Alicia kecik2 dulu... 
Macam alien!
Suka memanjat sana-sini...


Si debab ini, ada ciri2 nak jadi budak buruk yang nakal & busyuk....
Tak reti duduk diam..
Paling kuat tidur.. Suka cari port dekat belakang almari..
And kalau dia dah start tidur, even gempa bumi pun dia tak sedar tau...

I love love loveee Sandy sebab dia tak banyak songeh...
Baik je diaaa....

Oii kawan2....
Jom main nyorok2...!
(muka pembuli kat sekolah ni)


So far, that's the updates that I have right now..
Ohh, 2 of my females are now pregnant...
So we I'm expecting more kittens soon! 

Yeayyyy!!


With love from MY PASSION FOR PERSIANS family,

meowww~~





11 comments:

meowwmania said...

yela dah besar Sandy ngan Okki, cepat je kan hehe...

starzieti said...

biasalah kecik2 memng nakal,itu tandanya diorng hepy dan sihat ;)

putribongsu said...

mereka sgt comellllll!!

feel free to visit my blog
http://celotehbongsu.blogspot.com

SABRINA Bree said...

MEOWWMANIA:

Hehe mmg cepat...
kalau boleh, x nak diorg besar... biar kecik kenit je...senang nak buli..

SABRINA Bree said...

starzieti :

tu la harap2 nya diorang ni sihat and takde masalah throughout their lives..

SABRINA Bree said...

Putribongsu:

Hi putri... thanks tau for visiting my page..

adham said...

hai there!

i was reading ur post and wondering do u have persian or maine coon to give away?
i would love to adopt them

tq.

adham
0172304445

SABRINA Bree said...

ADHAM:

Hi Adham,

thanks for visiting my page.

I do have kittens, but unfortunately they dont come for free as the cost of maintenance to raise them is also not free...

Sorry.

/Dayah//Nurul/ said...

I LOVE YOUR ALL CATS. CUMEYL SGT COMEL. TERINGT MY PERSIAN DAH MATI MCAM SI DEBAB TU ~ LAWANYA.....

SABRINA Bree said...

DAYAH:

Hi dayah, thanks so much for your visit...

my deepest condolence on your loss too..

Dilakochan said...

Whoahh..
chumill nye merekaaa!

Muke sandy baik je...
Sesuai lah tu dgn pe'el dia :)

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE