JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Tuesday, September 21, 2010

~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI FROM MY PASSION FOR PERSIANS~



"SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA!
MAAF ZAHIR & BATIN"

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
P.S JGN MAIN MERCUN!!

"Kami nak wish selamat hari raya jugaaak!
Nak duit raya pls??"

Selamat Hari Raya Aidilfitri Kepada Semua Yang Beragama Islam
dan sesiapa sahaja yang meraikannya...
Semoga bergembira di samping keluarga tersayang..




Terima kasih kepada yang sudi datang ke rumah during Open House..
Thanks to those yang visit my cats & hantar kad raya tooo... :)
--SABRINA--

Ampun & Maaf andai ada tersalah kata, terkasar bahasa dan apa2 jua yang tidak menyenangkan hati...
0-0 la ye? 

On behalf of my cats jugak, nak ucapkan terima kasih kepada semua readers tersayang, 
yang sentiasa menyokong blog ini..

Thanks sebab sudi singgah my humble blog,
walaupun kadang2 lama tak ber-update...
Sorry sangat2...

Me & Achel... 
Demam la pulak... Ish2 dugaan....

Macamana dengan Aidilfitri tahun ni?
Mesti meriahkan?
But to me, not really...

sebab?

Sebab demam sejak hari raya pertama lagi...
Ni pun still ada effect batu & selsema.. 
Ni sah2 sebab masa bulan puasa banyak sgt minum air mata kucing yg sgt delicious,
sampai je hari raya, langsung dah tak boleh minum air ais..

Kesimpulannya?

Beraya atas katil, tidur je 24 jam...
Nasib baik si Gendut Achel ade teman...
Kami dua-dua terbongkang tidur sampai la raya je 3 hehe...


~~~A lil bit of updates about Alicia & her new babies~~~

Alicia and her babies...Jgn la besar cepat sgt...
Biar kecik kenit jeee!

Hari raya hari tu, kami beraya di Taiping...
Habis semua kucing dibungkus and di eksport sekali to our house in Taiping..
Naik 2 kereta, satu kereta je dah penuh dengan kucing and carriers. 

Teringat dulu2...
Time umur budak2 ni laaa paling best....

Anak-anak saudara bukan main seronok lagi,
belum hari raya tapi dah dtg..
Nak tgk kucing punya pasal..

Qaisara & Batrisyia..
Kucing yang takut dengan diorang ni...

Habis dikejarnya kucing2 ku..
Dipicit2 dipeluk2 sampai naik rimas..
Budak2..diorang bukan reti takut pun...hehehe

ROCKY

Baby Alicia pun semua ikut, 
semua excited naik kereta...
Tapi yang kecik2 ni kena sorok, kalau tak, habis la penyet di picit2...


Ehh pandainya Papa Enduut jaga baby...
Ada rupa Achel tak? Hehehehe

Sehari sebelum balik kampung, bawak cats pegi vet untuk check...
Jangan lupa bagi ubat cacing, vitamins etc to your cats to ensure they are healthy and happy okay...??

Tgk la anak2 Alicia... dah nak masuk sebulan dah umur...
Dah pandai panjat keluar bakul...
Yang kelabu tu, namanya Rocky..
Yang dilute Calico pulak, Sandy...

Siapa yang bagi nama?
My MOM....
:)

Ini si Ocky yang EBBAB!

Pemalas betul..
Hobby dia, minum shushu lepas tu tidur terkangkang 4 legs up!

Mcm pernah tgk je kan kucing perangai mcmtu..?

Sapa lagi kalau bukan Papa ENDUUUUT!!!


So setakat ini je dulu updates untuk entry kali ini..
Sorry la if boring,
but thanks sebab sudi singgah and meluangkan masa membaca...

Nanti kita story-story lagi ye...??


JUMPA LAGI!!


~~SABRINA~~





6 comments:

meowwmania said...

wahh bestnya kejap je dah besar kan..dah bolat-bolat semuanya

tu amik gmbr guna flash ke? x elok kan flash kena kat kitten

neway, selamat hari raya utk Sabrina dan anak-anak bulus yg debab dan gendut :)

putribongsu said...

comelnya si rocky pakai stokin tu! nak gomol2....hehehe

Misz Pinkie Winkie said...

alolo.
cepatnya besar rocky tue.
gemokkk debab..eiii gerammm
selamat hari raya cik sabby

hafizul_azri said...

tau xpa..
harap2 la kucing saya pon gemok cm2..

sonnet™ said...

sabby!
geram nye tengok gendut gendut awak ni
hehe!
u pack all of them n bring to taiping?
gile laah..nak raye jugak mereka tu :P
btw..awak makin gorgeous..cun meletup letup! ;D

Papa Hero said...

LAMA SAYA TAK LAWAT BLOG AWAK NI...MAAF YER....BTW, TAK TAHAN NAFSU TGK ANAK2 BULUS AWAK...NGEEEEEE

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE