JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Thursday, November 4, 2010

NEW BABIES IN THE HOUSEEEEE! MIUUU....~


Hi everyone! miuu miuuu....~

Ehh ada dengar bunyi mcm anak kucing tak...? heeeeheee...
Dah lama kan tak update about My Cats?
Sorry la sekarang ni not really a good time..Rumah still chaotic, so semua kucing muka penuh debu.
Hehehe kidding!

Ingat tak, I pernah update di FACEBOOK about my cat, Jennifer. Back then she was heavily pregnant, but now dah burst! Maka keluarlah 3 ekor baby yang buullaat2 mcm buah tembikai..
Lahir2 je, diorg mmg bersaiz besar..!

Nak tengok gambar2 diorg? Joooommm!

~~Baby Molly (left) & Baby Dolly (right)

Untuk pengetahuan semua, all three of them are FEMALES! 
Mula-mula masa lahir tu, tak nampak apa warna.. Hari yang cerah, bertukar gelap, rupanya ada 3 budak gelap laaa dah datang ehehehe tapi budak gelap cute miut okaaay!


Tengok la baby-baby ni... Kuat betul menyusu.
As usual, Jennifer is a good mom... Pandai sangat dia jaga anak dia...
Masa dia mengandung, she was sooo pretty! Bulu tebal and gebu, and was fat too!
Tapi bila anak2 dia dah lahir, and mula menyusu, badan dia dah jadi kurus sikit..
Anak-anak dia laaa yang "absorbed" semua nutrients.. Tu yang makin hari makin gendutts!


~~Baby Molly~~

3 budak gelap ni, dari hari pertama diorang lahir, dah kena buli dengan si budak jahat..
Nak tau sapa?
Sapa lagi kalau bukan budak kat bawah ni....:

~~Abang Oki @ Budak Jahat Kaki Buli~~

Nakal betul.. Ada ke patut, baby kecik tu elok2 dalam basket, dia pegi panjat and "tokak" sekor2 masuk mulut dia.. Dah la kuku kamu tu tajam, mulut pulak boleh buat semut pengsan..!
Ini anak kucing ke anak monyet...?
Tapi apa-apa pun, kami semua sayaaanngg sangat dgn budak nakal Oki ni..
Menceriakan hari kami setiap hari dengan perangai dia yang pelik2 tapi bila nak tidur, 
suka tidur dekat ketiak org hahahaha!



Kali ni, first time Jenny lahirkan "Calico Gelap" hahahah Tortieshell la.
The 3 colored trait.. 
Comel sangat mcm Jenny kecik2 dulu..
And also, they are all very fluufffyyy! Gebuuu!
Dah la ekor dia tegak ke atas mcm Aerial kereta myvi tu..hehe!



To ensure your kittens will grow up big and healthy, provide them with all necessary supplements and vitamins.. This will help them develope good inner defense and prevent them from being stunted
(terencat pertumbuhan).



Kalau nak anak kucing nanti manja dan mesra dengan kita bila dia besar, selalu2 kan la spend time dengan diorg masa kecik..
selalu belai and cakap dengan diorang..
It will help you to release stress and will also build trust between both of you :)


~~Baby Willy~~

Haa this is the biggest of them all, Baby Willy!
Hampir setengah kali ganda daripada yang lain... Macam di pam-pam..
Tengokla muka dia, tak bersalah je kan..
Walaupun solid black, tapi hatinya baik and putih mcm gigi dia.. :)
Sayaaanng sangat dgn Willy...



Gambar ni diambil pukul 7 petang tadi.. Diorang ni suka main dalam kotak, lagi-lagi si Willy.
Dulu masa kecik2 muat la masuk bertiga, sekarang dia sorang je.. 
Tak lama lagi confirm tak muat.
Mula-mula dia main-main je dalam kotak tu, sekali dah tertidur daaa....
Baik punya posing..

 ~~Willy inside the cat's tool box.. Ehh Dolly pun adaaaa~~


Okay everyone..
So far that's all about it..
Nothing much, but I hope you enjoy sharing a little bit of my happiness living with these adorable creature..

Please stay tuned, soon I will update about a very interesting story!

:)

Love,

Sabrina & Cats.



10 comments:

Nor Aliyyah said...

comel! <3

SABRINA Bree said...

To NOR ALIYYAH :

Thanks..Masa diorang kecik2 ni laa comel.. dah besar asyik makan tidooo je hehe

meowwmania said...

ya Allah! gebus-gebus, bolat-bolat, comel-comel semuanya arghhh gerammm!!

SABRINA Bree said...

To MEOWWMANIA :

Hehe now diorang dah pandai makan... Bukan makan wetfood, tapi dia pegi makan Kibbles KItten 36..

Tak kunyah tapi terus telan heheheheh

katak said...

hieee willy....... >:)

SABRINA Bree said...

To KATAK :

Hi..... :) selamat berkenalan..

~cik tiram~ said...

baby willy comel giler....!! hee..

itikeksiden said...

congrats on the new kittens

itikeksiden said...

congrats on the new kittens

SABRINA Bree said...

TO CIK TIRAM :

Thanks cik tiram.. :)

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE