JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Monday, November 1, 2010

SHARING THE GOODNESS WITH EVERYONE : PETdiatric For Your Pets' Care.


 Salam & Greetings Lovely Readers!

Another Updates!
A day with PETdiatric!


Last Wednesday, I received a parcel from PETdiatric, a brand that makes pets' care products. 
Thanks a lot to PETdiatric team for your kindness!

WHAT DID I RECEIVE?

  • OXYZEN CONDITIONING SHAMPOO (450 ml))
  • PETSAFE (100 ml)
  • KENNEL WASH (1 Liter)
Since they are all in big bottles, I took the chance to shower all of my cats at once!
Tiring?
Don't ask.
 How I wish there's an Auto Catwash!


--WAITING FOR THEIR TURNS--

Okay di atas adalah pelanggan-pelanggan tetap Sabrina's Cat Beauty Saloon! (haha)
Semua dah tak sabar nak mandi since everyone's armpit is kinda hairy and smelly!
Begin with the lil kittens, easier to wash and dry :)

1) PETdiatric OXYZEN CONDITIONING SHAMPOO

So I washed my cats with OXYZEN Conditioning Shampoo.
It is 100% Certified as HALAL
What I did was, washed my cat with water, then I used 2-3 pumps for each kitten. 
I left it for 2-3 minutes and then I rinsed them off. 

MY REVIEW:
After using the shampoo, the fur became so soft and fluffy.
The shampoo made my cats smell like Johnson's Baby Shampoo (love!)
Easier to comb and prevent tangled hair from occur.

Suitable for weekly bath, and your Cats will simply Love it!


--HAI KAWAN-KAWAN...ACHEL DAH MANDI...--

My advice is, if you go to a Petshop, 
Do not just go and buy some random shampoo for your cats..
Sometimes, syampu yang kita gunakan tidak sesuai untuk kucing..
 Bulu semakin gugur dengan banyak akibat pH yang tidak sesuai, atau kadang2 kita beli syampu berdasarkan harga.. Kalau boleh, nak yang paaaling murah untuk kucing...tapi akibatnya, ada yang sampai kulit kucing jadi merah dan menngelupas..

Pilihlah syampu yang bersesuaian. 
Saya tak kata syampu yang murah tu tak bagus, tapi kalau once dah guna, and keadaan semakin teruk, 
just stop torturing your cat with it..
You might end up spending a lot more at the Vet just to fix your Cat..



 Alicia is doing some "Spot Check" on Achel..
Okay, dah wangi..
Macam ni barulah boleh jadi boyfriend Icha...
No more ketiak masyam! hehehe


2) PETdiatric KENNEL WASH BLACK SERIES
--ANOTHER PRODUCT : THE KENNEL WASH (BLACK SERIES)--
(with a matching Lil Black Kitten!)

ABOUT KENNEL WASH
Kennel Wash acts as DISINFECTANT and also as a TREATMENT SHAMPOO.
Di rumah, mesti ada kandang kucing, litterbox dan mcm2 toys untuk kucing anda..
Sometimes we do not realize that they are dirty and require thorough cleaning.
So, Kennel Wash ni boleh digunakan untuk membasuh kandang, membersihkan litterbox atau lantai tempat kucing anda selalu bermain atau melepak sambil membasmi kuman :)

HOW?
  1. Campurkan 3 pumps of Kennel Wash dengan setengah baldi air, use a towel and wipe the cages kennel, floor, toys or any affected surfaces. Throw away any remaining liquid.
  2. Boleh juga dibancuh dan letak dalam botol sprayer (mcm spray pewangi Febreze tuu).Add 3 pumps of Kennel Wash dan penuhkan botol sprayer tu. Kemudian, spray mana2 tempat yang kotor, berbau atau mana-mana kawasan untuk anda basmi kuman. No need to rinse.

YOUR CAT FACES SKIN PROBLEMS?

Wet your cat with only Kennel Wash liquid, then rinse it off..
Kennel Wash also acts as a treatment bath for cats with skin problems.

Kennel Wash's main ingredient is the All Natural Oil Pine,
so you can use it without worrying about any harmful chemical..

3) PETdiatric PETSAFE 
(DRY SHAMPOO AND STAIN CLEANER)
Nampak tak bottle cute berwarna PINK tu?
That is the PETSAFE!

WHAT IS PETSAFE?

Petsafe is like a "Dry Shampoo for your Pets!"
Kadang2, lepas mandikan kucing, beberapa hari kemudiannya kucing tu mesti akan keluarkan bau yang tak berapa nak wangi... 
So, PETSAFE is the answer!

HOW?
Just shake well the bottle, then spray pada badan kucing...
Rub its body until PETSAFE is absorbed. 
(Note : Petsafe is non-sticky / tidak melekit)
Tadaaaa! Kucing anda akan jadi bersih dan wangi, seperti baru dimandikan..

Boleh juga spraykan pada tapak kaki (PAWS) kucing anda, so tapak kaki diorang sentiasa bersih..
(kucing kan pergi tandas tak pakai kasut... hehehehe!)

OTHER USES:
  1. As stain remover around the eyes. Just spray at a cotton pad and wipe the dirts off in circular motion.
  2. Ear Cleaner : Same method as above, and wipe the inner ear carefully to remove the ear wax.
  3. Clean the Anus area. Sometimes we notice that there are dirts near the anus area, so just spray at that area and wipe the dirts off using tissue / cotton pad. 



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okay itu adalah pengalaman saya menggunakan Premium Products by PETdiatric. 
Jom kita tengok pula penggambaran di sebalik tabir photoshoot ini dijalankan..

Pening wooo! 
Kucing-kucing ni mcm budak2, tak reti duduk diam...!


Mula-mula nak ambil gambar budak2 kecik aje,
Tapi nampaknya "Abang Besar & Jahat" dah datang buat kacau...
Tengok ajelaahh gambar kat bawah!


"Woi, tepilah...!
Dah laaa gelap, ada hati nak jadi model iklan...
Bukan nampak apa punnn!" (Kata Oki)


Tengoklah, dengki...
Dia bengang sebab dia tak dapat ambil gambar and tumpang popular sekali...
Lalu dia terjun ke dalam basket kecik tu, sampai tercampak seekor baby kecik...


Setelah kena rotan dengan Kakak, akhirnya Oki meminta maaf dan pergi merajuk 2 minit..
My little kitten with PETdiatric products.
~~Kennel Wash (disinfectant), Oxyzen Shampoo & Petsafe~~


Abang Oki posing with PETdiatric Products.
His fur becomes so soft and smooth, easy to comb and sangat wangi rasa nak peluk sampai penyet.


1 jam kemudian..
I caught Abang Oki still in the box, totally dozed off!
Penat agaknya jadi model kene posing2 yeee Oki?
So sweet...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Personally, I would like to thank PETdiatric for the awesome products!
Honestly, I love all 3 items : The Oxygen Conditioning Shampoo, the Kennel Wash 
 and the Petsafe (I call it the "Quick Shower").

All of the above reviews are from my own experiences, not a biased review for the sake of promoting or anything, NO! 
Writing this blog, (and this post), I hold a great responsibility in delivering only the truth facts which I hope will benefit my readers, NOT to make things WORSE.

As for me & my cats, PETdiatric is now a MUST-HAVE-ITEMS for our daily care!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GOOD NEWS!


CAN'T FIND PETdiatric NEAR YOU TODAY?

NO WORRIES, YOU CAN NOW MAKE YOUR ORDER THROUGH THIS BLOG AND WE WILL SEND THE ITEMS DIRECT TO YOUR DOORSTEP BY POST.

GET THE SET OF 3 PETdiatric PRODUCTS AT 
ONLY RM 71.90!

(ONLY AVAILABLE THROUGH MY PASSION FOR PERSIANS BLOG PAGE)



FOR ANY INQUIRIES / ORDERS, JUST MAIL TO:
PASSIONPERSIANS@YAHOO.COM
(I will reply u soon!)



Lots Of Love,
--Sabrina & Cats!--



9 comments:

Anonymous said...

SALAM SABRINA,

SAYA BERMINAT NAK ORDER KETIGA TIGA PRODUK NI,
Tolong PM saya ya di EMAIL untuk harga dan nombor akaun. Tkasih.
(Nuraishah)

nuraishah said...

SALAM SABRINA,

SAYA BERMINAT NAK ORDER KETIGA TIGA PRODUK NI,
Tolong PM saya ya di EMAIL untuk harga dan nombor akaun. Tkasih.
(Nuraishah)

SABRINA Bree said...

To NURAISHAH:

wsalam hi nuraishah...

Now got promotion on the 3 products..

What's your email? Anything just email to me at : PASSIONPERSIANS@YAHOO.COM okay..

:)

Namie Amir said...

yuyu yoyet dh baca dah...nnti nak suh mama beli..heee~

Anonymous said...

Salam hye sis i brminat nk bli 3 product nie,brape hrgenye?? please email me the price sis (ema.cute4915@yahoo.com)

Ema Hazreeq said...

Salam hye sis i brminat nk bli 3 product nie,brape hrgenye?? please email me the price sis (ema.cute4915@yahoo.com)

Chika said...

hmmmmm geram tgk model2 yang ade. especially budak hitam itu

SABRINA Bree said...

To Namie AMir : Thanks Namie.. :) kim salam sama Yuyu n yoyet.. unik betul nama diorg..!

SABRINA Bree said...

TO EMA HAZREEQ:

Hi ema... okai i will email to u soon.. :) THanks ..

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE