JOIN MY CATS' FACEBOOK HERE

NUFFNANG!

LOOKING FOR PRODUCTS FOR CATS OR CATS FOR SALE / ADOPTION? CLICK HERE :

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

FEATURED IN REMAJA MAGAZINE : 1ST MAY 2010 ISSUE

Wednesday, May 18, 2011

New Kittens In The House....! Miuuu Miuuu...!~


Meoooowww!

Lama tak update kan?
Sebenarnya admin blog & fb memang agak busy lately dengan kerja...
Tapi takpe, hari ni nak share gambar kittens baru yang selalu buat kecoh kat rumah kitorang...

Check it out!

Emily

Okay yang atas ni nama dia Emily... anak si Alicia. 
Emily ni masa lahir cuteee sangat. Tapi ada satu masa ni, pusat dia mengalami infection sampai bengkak besar macam jerawat. Mula-mula ingatkan dah tak ada harapan... *sobs*

Kami satu family tak nak hantar dia ke vet, sebab takut doktor tu 'projek' perut dia sampaiterburai etc memandangkan dia masih kecil. Pada pendapat kami, kalau dah sampai ajal dia, biar laaa mama dia ada dekat2 dengan dia, kan? :)

Saya rawat menggunakan Canisep je... krim canisep ni sangat berkesan untuk rawat infection, fungus atau luka-luka. Tak sampai 3-4 hari dah baik dah. Emily pun dah besar and gemuk...
Pantang nampak orang, asyik nak kejar aje mcm budak kecik. 

 Yang ini namanya Kittu

 Cik Lin Misz Pinkie Winkie kata muka dia macam Duke kecik-kecik dulu...
Macam dottie pun ada kan Misz Pinkie? Hehe


 Budak Emily yang sangat manja dan kuat makan macam panda beruang


Kena kurung dalam rumah kucing sebab nak ajar diorang guna litter box.


Soffy (boy)

Yang ni pulak nama nya Soffyy. Anak si Johnny. 
Hobi si Soffy ni dari kecik suka tidurrr aje. Suka tidur terkangkang.
Perangainya bersopan santun, tak macam abangnya si Paddy.. Paddy mana?
Baca sampai habis Okay...

Soffy

Umur Soffy dah nak masuk 2 bulan...
Kami sedang mencari new Owner untuk Soffy ni..
Kalau berminat boleh email saya. :)

Abang Handsome, Ahmad Pingu

Ingat lagi tak dengan si Pingu? Dia dah besar wohh...
Dah Handsome wohh...
Tak lama lagi sure ade gf wohh...
Kerjanya merayau rumah orang cari pasal.
Sangat manja, suka tergolek-golek bajet kau kiut la?


My name is Ray (boy)

Yang atas ni nama dia Ray...
Umur dah nak 2 bulan. Gebu and cute sangat! :)
Yang ini pun sedang mencari owner baru..
Kalau berminat can email kakak achel okay :)


 Paddy (Scottish Fold, boy)

Siapakah gerangan si telinga penyet ini?
Ini laaa Paddy. Si buak Hyper-aktif perangai seperti anak monyet dapat twisties.
Punyaaaa la nakal, suka mengacau adik beradik dia and bapak-bapak orang.
Kuat makan, berat mcm bulldozer.

Looking for new owner

Yang si Paddy ni pun kami tengah cari new owner untuk dia...
Susah tau nak dapat breed Scottish fold ni. 
Sekiranya ada yang berminat boleh email saya, passionpersians@yahoo.com
Semua kucing kat rumah kami terjaga and sihat walafiat...
Macam tuannya juga....hehe


Anak manja mama ku, Ahmad Pingu

Yang atas ni? Tak boleh laaaa...
Ni budak kesayangan mak saya...
Kalau dia terkencing atas kail Kingsize my mom pun, sure my mom tak marah...

Ayooooo pilih kasih ni..!


Kepada kawan-kawan, terima kasih sebab sudi singgah blog yang berhabuk ni..

Kalau ada masa dan banyak cerita, kakak achel akan update lagi ya..!


For any inquiries, email to : PASSIONPERSIANS@YAHOO.COM


Semoga berjumpa lagi...!
Sabrina



12 comments:

azizahamin said...

sudah jatuh chenta sama ini blog..

starzieti said...

comel2 semuanya :)

Redzuyatt's said...

sume comei2 sgt..!! geram..! tapi paling suke Paddy & Emily...!!!

meowwmania said...

ya Allah...comelnyeeeeeeeeeeeeeee

Misz Pinkie Winkie said...

hhhhehhe..memang macam duke dan dottie budak tue..
eiii gerammm..rasa nak tarik janggut putih tue sampai putus.

Rizal Zal said...

Soffy,kittu,emily sgt comel =)

Rizal Zal said...

Soffy,kittu,emily sgt comel =)

cik tikah said...

wah!! comelnya kucing-kucing awak!! comel!!!

Shafiq said...

Comelnyee...Erkkkk Meowwwwwwwww...Nak Sekor.

CikBulat said...

soalan serius : taknak beri adoption pada saya? hehehe .

mencari anak kucing :(

Tailstory~ said...

Pinggu is my new fav!!

Jae.jae said...

Soffy ,kittu & paddy masih ade ngan akak ke?? :O

BLOG'S ADS

Popular Posts

SCRATCH SCRATCH!

Related Posts with Thumbnails

MEZZO FORTE